Manchester City zelfverzekerd over aanblijven Guardiola, ondanks lokroep van Barcelona

14 mei 2020 18:11

Pep Guardiola heeft bij Manchester City nog een contract tot 2021 en bij de Engelse club zijn ze dan ook zeker dat de Spanjaard dat contract zal uitdoen. Guardiola wordt de laatste weken in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona.

Er zitten binnenkort weer presidentsverkiezingen aan te komen bij FC Barcelona. Grote favoriet om terug te keren is Joan Laporta en de oud-voorzitter van Barcelona is ambitieus. 

Moest Laporta worden aangesteld als nieuwe president, dan is het hoofddoel om Guardiola terug te brengen naar Barcelona. Guardiola kende er eerder al een uiterst succesvolle periode en smeedde een van de beste teams ter wereld onder leiding van het trio Messi-Iniesta-Xavi. 

Veel Barcelona-fans hunkeren naar die oude glorietijden en hopen dus dat Laporta die belofte kan waarmaken. Maar Manchester City is zelfverzekerd dat Guardiola ook volgend seizoen trainer zal zijn bij de club.

Ondanks de Europese ban die Manchester City boven het hoofd hangt, waardoor ook Kevin De Bruyne al openlijk zijn twijfels over een verlengd verblijf heeft geuit, zou Guardiola zijn contract uitdoen. Guardiola zou dan nog een jaar langer doorgaan als coach van Manchester City, waarna hij de club verlaat.

Premier League \\ Primera Division \\ Manchester City \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.