'PSG zet alles in op voormalige sterkhouder Racing Genk'

14 mei 2020 15:08

Sergej Milinkovic-Savic zou het gedroomde transfertarget zijn van PSG aankomende zomer. De Franse kampioen is al enige tijd op zoek naar versterking op het middenveld en kwam in die zoektocht uit bij de ex-Genkenaar.

Ondertussen is Milinkovic-Savic al vijf seizoenen actief bij Lazio Roma en de Serviër groeide er uit tot absolute smaakmaker. Dat is ook al verschillende Europese topclubs opgevallen en de nog altijd maar 25-jarige Milinkovic-Savic staat bij PSG helemaal bovenaan het verlanglijstje.

Dat zou ook wel eens goed nieuws kunnen betekenen voor Leander Dendoncker. Moest Milenkovic-Savic vertrekken bij Lazio, dan zou de interesse van de Italiaanse club in Dendoncker wel eens een stuk concreter worden. 

Milinkovic-Savic is trouwens niet de enige voormalige Genk-speler die op belangstelling kan rekenen van PSG. Ook Timothy Castagne wordt genoemd en de naam van Wilfred Ndidi viel ook al in Parijs.

Moest Milinkovic-Savic niet haalbaar zijn, aangezien Lazio graag mét de Serviër de Champions League in wil, dan weerlegt PSG de interesse naar Thomas Partey van Atlético Madrid. De Ghanees wil zijn sterke seizoen belonen met een toptransfer.

Jens Nimmegeers

Premier League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ PSG \\ Lazio \\ Atalanta \\ Atlético Madrid \\ Real Betis \\ Leicester City \\ Wolverhampton
 
 
Reacties.