Duitse volk kant zich tegen heropstart Bundesliga

15 mei 2020 12:05

De Bundesliga wordt komend weekend de eerste grote Europese competitie die zal hervatten na de coronabreak. Maar de meerderheid van het Duitse volk vindt zo'n heropstart geen goed idee.

Maar liefst 56% van de ondervraagden ziet liever geen heropstart, alleszins toch niet nu, van de Bundesliga. De Duitse openbare omroep ARD deed onderzoek naar het heropstarten van de Bundesliga en kwam er ook achter dat 31% van de ondervraagden de herstart helemaal zag zitten. De overige antwoorden waren van mensen die niet geïnteresseerd waren in voetbal. Het versoepelen van de maatregelen kan dan weer op bijval rekenen van 40% van de Duitsers, ook geen meerderheid.

Op de eerste speeldag na de herstart staat meteen een kraker op het programma tussen aartsrivalen Borussia Dortmund en Schalke 04. Het zal alleszins een heel vreemd beeld zijn om beide ploegen te zien spelen in een leeg Dortmund-stadion

Een gokje wagen bij de heropstart van de Bundesliga? Zet bij Betfirst in op de kraker tussen Borussia Dortmund en Schalke 04!

Bundesliga \\ Borussia Dortmund \\ FC Schalke 04
 
 
 
Reacties.