Promotiefinale met volledig gewijzigde teams? OHL heeft half legertje dat einde contract is

16 mei 2020 19:35

De promotiefinale die nog moet worden afgewerkt brengt enkele problemen of uitdagingen mee voor de betrokken ploegen. Zo kan hun kern er helemaal anders uitzien dan op 14 maart, de dag waarop de return van de finale oorspronkelijk zou zijn doorgegaan.

Op 30 juni 2020 lopen er immers enkele spelerscontracten af bij Beerschot en Oud-Heverlee Leuven. Bij de Ratten zijn Aloé en Grisez einde contract en zijn reservedoelmannen Nolle en De Smet vertrokken. Bij Oud-Heverlee Leuven is de schade groter.

Dit zijn de spelers van OHL die volgens Transfermarkt.com transfervrij zijn vanaf 30 juni: Tom Van Hyfte, Yannick Aguemon, Laurent Henkinet, Sascha Kotysch, David Hubert, Frédéric Duplus, Derrick Tshimanga, Darren Keet, Yohan Croizet, Yanis Mbombo en Kenneth Schuermans.

En dan zijn er nog de huurspelers die terugkeren naar hun club. Bij Beerschot is dat Seigers die naar Genk gaat. Perbet, Sowah en Jan Van den Bergh verlaten OHL voor respectievelijk Charleroi, Leicester City en KAA Gent.

Dat zou wel eens problemen kunnen geven voor trainers Vincent Euvrard en Hernan Losada. Het voordeel is dan wel dat beide club versterkingen mogen verwelkomen vanaf 1 juli.

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.