Opvallend: Barcelona denkt nieuwe Dani Alves te vinden bij Ajax


Foto: © photonews 17 mei 2020 18:32

Sinds het vertrek van Dani Alves bij FC Barcelona is de rechtsachterpositie bij FC Barcelona een van de zwaktes geweest in de opstelling bij de Spaanse club.

Aleix Vidal, Martin Montoya en Douglas kwamen allen te kort voor het niveau, Nelson Semedo presteert wisselvallig en dus is vooralsnog middenvelder Sergi Roberto de beste keuze gebleken op de rechtsachterpositie bij FC Barcelona. Maar de Spanjaard brengt toch iets anders dan Dani Alves.

En dus is Barcelona nu op zoek naar iemand die meer het profiel heeft van de Braziliaanse legende. Barcelona zou nu zo goed als rond zijn met toch een opvallende naam. Sergino Dest van Ajax, die dit seizoen doorbrak bij de Amsterdammers, kan zich bij de Catalanen voegen.

De 19-jarige Dest zou volgens Veronica Inside zelfs al rond zijn met Barcelona, maar dat ontkende het management van de verdediger ondertussen al. Toch zou de voorkeur van Dest bij de Spaanse grootmacht liggen.

Dest liet daarom de aanbieding van Bayern München links liggen, om zo zijn gedroomde transfer naar Barcelona af te kunnen ronden. Spaanse media melden dat een transfer pas afgerond kan worden zodra Semedo vertrokken is bij Barcelona.

Primera Division \\ Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.