AA Gent komt met goed nieuws voor abonnees, supporters mogen gratis naar Europese wedstrijden


Foto: © photonews 19 mei 2020 13:32

Ook AA Gent komt met een mooi initiatief voor hun trouwe fans. De club kon vooralsnog niet communiceren over de abonnementen voor de play-offs, aangezien ze nog niet zeker wisten of de competitie nog hervat ging worden.

Nu de competitie definitief is stopgezet, komt AA Gent met meer duidelijkheid. De fans die een abonnement hadden gekocht voor de play-offs en die wedstrijden dus in het water zagen vallen, mogen volgend seizoen gratis naar de Europese wedstrijden als compensatie.

Een mooi alternatief van AA Gent, dat zo hun supporters een gelijkwaardig aanbod kan bieden. Via de Europese wedstrijden zijn de fans van AA Gent ook zeker van minimum vier wedstrijden. 

Het aanbod geldt zowel voor Champions League als Europa League. Al zal de club wel een vergoeding voorzien, indien Gent zich niet weet te kwalificeren voor de Champions League. 

Die tickets zijn normaal gezien duurder en dus krijgen de fans het verschil in prijs terugbetaald via hun horecakaart. Daar kunnen de fans gebruik van maken tijdens de wedstrijden.

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.