Lazio Roma had het liever anders gezien: "We hadden hem liever van Genk gekocht"

19 mei 2020 17:21

Ianis Hagi mocht dan niet echt een geweldige indruk hebben achtergelaten in Genk, bij Glasgow speelt de Roemeen de pannen van het dak. En dat levert hem de interesse op van Lazio Roma.

Bij Rangers zijn ze alvast overtuigd van de 21-jarige Hagi en willen ze de aankoopoptie van vijf miljoen euro graag lichten. Zo kunnen ze bij Genk nog rekenen op winst, nadat de Limburgers Hagi vorige zomer voor vier miljoen euro inlijfde.

Maar het lichten van de aankoopoptie betekent slecht nieuws voor Lazio Roma. De Italiaanse club wou volgens La Gazetta dello Sport ook vijf miljoen euro op tafel leggen voor Hagi, maar de Roemeen wordt ineens een pak duurder.

Rangers kan Hagi dus meteen doorverkopen, maar plakt een prijskaart van tien miljoen euro rond zijn nek. Toch een groot verschil met de vijf die Genk vroeg. "We hadden Hagi liever van Genk gekocht, dat had makkelijker geweest", klinkt het vanuit Italië. 

Lazio bekijkt ondertussen ook een andere piste. De Ghanees Mohammed Kudus van Nordsjaelland. Ook hij zou zo'n vijf miljoen euro moeten kosten, maar Lazio Roma heeft in de strijd om Kudus wel af te rekenen met... Racing Genk.

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Rangers FC
 
 
 
Reacties.