Als de Champions League hervat? "Dan is er voor mij één topfavoriet"

01 juni 2020 20:59

Momenteel is het nog onduidelijk hoe en of de Champions League gaat hervatten. Maar als de grootste Europese competitie toch nog afgetrapt wordt, ziet voormalig wereldspits Dimitar Berbatov één duidelijke favoriet.

Berbatov, die vijf jaar voor Bayer Leverkusen speelde, ziet der Rekordmeister indruk maken. "Als de Champions League nog wordt uitgespeeld, zie ik Bayern München als grootste favoriet", zegt Berbatov bij Betfair. "Misschien komt het omdat ik nu veel Bundesliga-voetbal kijk, maar zij maken altijd indruk op mij met uitstekend voetbal en ze hebben een aantal geweldige spelers. De manier waarop ze Chelsea uitschakelden was ongelooflijk. Ze lieten het er zó makkelijk uit zien."

De vroege herstart kan in hun voordeel uitdraaien. "Ik weet natuurlijk niet precies wat voor invloed zo'n coronastop op je lichaam heeft, maar Bayern zou er voordeel van kunnen hebben. Zij zijn natuurlijk eerder begonnen en zijn inmiddels alweer helemaal wedstrijdfit."

En voor de rest? "Ik ben ook fan van Atlético Madrid. Zij spelen op een hoog niveau, vind ik. Diego Simeone heeft van Atlético een echte machine gemaakt, hij heeft ze twee keer naar de Champions League-finale gebracht en nu hebben ze Liverpool uitgeschakeld."

Johan Walckiers

Bundesliga \\ Bayern München
 
 
Reacties.