'Italiaanse club ziet kans schoon om 'droom' te realiseren en Nainggolan naar de club te halen'

12 juni 2020 18:38

De coronacrisis hakt er goed in bij de Europese clubs en aankomende zomer zal het voor veel clubs belangrijk zijn om uit te kijken naar buitenkansjes.

Bij die buitenkansjes rekenen we heel wat Rode Duivels. Zo staan met Thomas Meunier en Jan Vertonghen twee gewaardeerde verdedigers voor een nieuw avontuur en zijn ze bovendien gratis op te pikken. Ook het Italiaanse Torino ziet in een (ex-)Rode Duivel een buitenkans.

Radja Nainggolan is onbetaalbaar voor Cagliari en ongewild door Inter Milaan, maar de middenvelder voetbalde de afgelopen jaren wel een stevige reputatie bij elkaar in Italië.

Dat weet ook Torino en de Italiaanse middenmotor ziet haar kans schoon om eindelijk de gedroomde transfer van Nainggolan te realiseren. Door de coronacrisis hoopt Torino Nainggolan redelijk goedkoop naar de club te halen. Torino is echter niet de enige club die hun kans denken te kunnen slaan. Ook Fiorentina dicht zichzelf een grote kans toe 'Il Ninja' te overtuigen bij de club te tekenen.

Net als die andere Rode Duivels heerst er rond Nainggolan ook al langere tijd een transfersoap. De middenvelder weet zelf ook nog niet waar hij aan toe is voor volgend seizoen.

Serie A \\ Cagliari \\ Torino
 
 
 
Reacties.