Racing Genk creeërt job na coronacrisis, club gaat op zoek naar chief cleaning officer


Foto: © photonews 29 juni 2020 18:30

Dat hygiëne belangrijk is, dat heeft de coronacrisis wel laten blijken. Zo denken ze bij Racing Genk er ook over en dus heeft de club een nieuwe vacature geplaatst.

Voor de geïnteresseerden: Genk gaat op zoek naar een chief cleaning officer. Die zal verantwoordelijk worden gesteld voor de hygiëne tijdens verplaatsingen van de club. Daar zal hij of zij ervoor moeten zorgen dat zowel de kleedkamer als het bezoekersvak proper worden achtergelaten.

Racing Genk kwam samen met rekruteringsbedrijf Itzu op de vacature. Tot 3 juli kan er gesolliciteerd worden voor de vacature.

"Als we op verplaatsing spelen, dan doen we er alles aan om het stadion netjes achter te laten. Dat geldt zowel voor onze supporters als voor onze spelers. Sinds de uitbraak van het coronavirus wint hygiëne alleen maar aan belang. Onze chief cleaning officer zal de bezoekende kleedkamer kuisen en ontsmetten en zodra supporters weer toegelaten zijn zal hij ook verantwoordelijk zijn voor het opruimen van het bezoekersvak", klinkt het bij de club.

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.