Zinedine Zidane maakt zich geen zorgen om gebrek aan efficiëntie bij Eden Hazard: "We zijn tevreden met wat hij brengt"


Foto: © photonews 29 juni 2020 14:39

Twee assists kon hij al achter zijn naam zetten, maar toch zal Eden Hazard nog niet tevreden zijn met zijn comeback.

Terwijl Real Madrid excelleert, is Eden Hazard nog zoekende. Voorlopig telt de Rode Duivel nog steeds maar één goal en heeft hij moeite met zijn tweede te vinden. Ook tegen Espanyol kreeg Hazard een goede mogelijkheid om zijn doelpuntentotaal op te krikken, maar zijn volley was gekraakt en werd gepareerd door Diego Lopez.

Al moet het wel gezegd worden, de tegenstanders doen er telkens alles aan om Hazard uit zijn spel te halen. De aanvaller wordt meerdere malen per wedstrijd onderuit geschoffeld. Mikpunt? Zijn enkel. Tijdens de wedstrijd zie je Hazard ook meermaals naar de enkel grijpen en na de wedstrijd had hij er weer een zak ijs rond gewikkeld.

Hazard wordt dan ook sneller foutief afgestopt dan Lionel Messi. Hazard wordt om de 23 minuten foutief afgestopt, terwijl Lionel Messi maar om de 47 minuten neergehaald wordt.

Maar Zidane is wel tevreden met het spel dat Hazard brengt, ook al lijkt hij nog niet helemaal fit. "Hij krijgt veel te incasseren, maar we zijn wel tevreden met zijn prestaties."

Primera Division \\ Real Madrid \\ Espanyol Barcelona
 
 
 
Reacties.