'Cagliari maakt werk van verlengd verblijf Radja Nainggolan'

30 juni 2020 22:49

Radja Nainggolan en Cagliari bleek alweer een geslaagd huwelijk. De Italiaanse club zou dan ook niets liever hebben dan dat de voormalige Rode Duivel langer bij de club blijft.

Nainggolan zou te duur zijn en dus leek hij eerder niet haalbaar te zijn voor Cagliari. Maar ondertussen is er nog steeds geen nieuwe koper gevonden voor de middenvelder en dus hoopt Cagliari de prijs wat te kunnen drukken.

Clubs die Nainggolan kunnen betalen, zien het niet zitten om een smak geld te betalen voor een 32-jarige. Cagliaro, Torino en Fiorentina willen dat wel, maar zijn financieel niet in staat om dat te doen.

Zolang er geen oplossing komt, kunnen die drie clubs blijven hopen op de komst van Nainggolan. Volgens Tuttosport is Cagliari ervan overtuigd dat zij de beste papieren hebben om Nainggolan te overtuigen.

Nainggolan voelt zich goed bij de club en zit er nu al voor de tweede keer. Dit seizoen wist hij ook al zes doelpunten te maken en vijf assists te geven. Opvallend, alle doelpunten van Nainggolan werden van buiten de 16 gemaakt.

Serie A \\ Cagliari
 
 
 
Reacties.