'Anderlecht roep Milic terug naar België, maar... Rayo Vallecano gaat in tegenaanval en vraagt financiële compensatie'

02 juli 2020 20:26

RSC Anderlecht verhuurde Antonio Milic afgelopen seizoen aan Rayo Vallecano. De Belgische recordkampioen vroeg de Kroaat echter om gisteren terug aan te sluiten in Brussel. En dat kan hen letterlijk duur komen te staan.

De Spaanse voetbalcompetitie is namelijk nog niet ten einde. Rayo Vallecano had dan ook gehoopt dat RSC Anderlecht er geen probleem zou van maken als Antonio Milic nog enkele weken langer zou blijven. 

Maar dat was ijdele hoop. Milic werd gisteren opnieuw in Brussel verwacht. Nochtans heeft de verdediger geen toekomst meer bij paars-wit en wil Anderlecht hem deze zomer verkopen. 

Maar het verhaal dreigt een staartje te krijgen. EFE meldt dat Vallecano juridische stappen wil ondernemen. Zo verwachten los Franjirrosos een schadevergoeding van Anderlecht omdat ze een deel van de competitie met een speler minder moeten afwerken.

Aankoopoptie niet gelicht, dus...

Al lijkt Dame Fortuna aan paars-witte kant te staan. De huurovereenkomst liep af op dertig juni, terwijl Vallecano de aankoopoptie niet heeft gelicht. En dat is uiteraard ook meteen de reden waarom Anderlecht het spel hard wil spelen...

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Rayo Vallecano
 
 
 
Reacties.