Mysterieus gedoe in aanloop naar promotiefinale blijft toenemen: geen interviews meer

28 juli 2020 09:43

De spanning loopt hoog op in de aanloop naar het langverwachte en veelbesproken tweede luik van de promotiefinale. De zenuwen staan strak gespannen bij beide partijen en de spelers zullen tot na de match niet meer praten met de pers.

Het mysterieuze gedrag van Oud-Heverlee Leuven en Beerschot zet zich onverminderd voort. Er waren al wilde verhalen rond spionagetechnieken en ook de oefenterreinen van OHL werden goed afgeschermd voor mogelijke pottenkijkers.

De Vlaams-Brabanders gingen nog een stapje verder door KV Mechelen, tegenstander in een oefenpot, te verbieden om een opstelling vrij te geven of zelfs nog maar een wedstrijdfoto met een OHL-speler te publiceren.

Vanaf vandaag is er ook windstilte in de pers. Beerschot stelde maandag nog Jan Van den Bergh voor aan ons en de andere aanwezige pers, maar liet bijvoorbeeld aan Gazet van Antwerpen weten dat andere interviews niet meer zijn toegestaan. Ook bij OHL zijn er geen spelers meer die interviews geven. De focus ligt enkel en alleen op de match van zondag.

1e klasse B \\ OH Leuven \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.