Dit reageren KBVB en Pro League op beslissing ondernemingsrechtbank in zaak rond Waasland-Beveren


Foto: © photonews 30 juli 2020 17:27

Deze middag werd er een nieuw bommetje gedropt op het Belgisch voetbal met de beslissing van de ondernemingsrechtbank in Dendermonde. Ook de KBVB heeft nu gereageerd.

"De KBVB en de Pro League nemen akte van de uitspraak van de ondernemingsrechtbank van Dendermonde in het kortgeding ingeleid door KVRS Waasland-Sportkring Beveren vzw", klinkt het in een persbericht van de Belgische voetbalbond.

"De Pro League bevestigt, zoals reeds aangegeven tijdens de zitting en conform de beslissing van de kortgedingrechter, dat de kalender voor het profvoetbal voor het seizoen 2020-2021 op dit ogenblik  zonder gevolg is."

"Zoals reeds voorzien wordt morgen 31 juli tijdens de Algemene Vergadering van de Pro League de beslissing met betrekking tot de sportieve gevolgen van de beëindiging van de competitie in 1A en 1B behandeld."

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.