Anderlecht en AEK Athene groeien naar elkaar toe, maar... Grieken willen Vranjes gratis, terwijl paars-wit deze transfersom in gedachten heeft

30 juli 2020 19:37

Ognjen Vranjes werd vorig seizoen al verhuurd aan AEK Athene, maar de Griekse topclub besliste om de aankoopoptie niet te lichten. De verdediger leek een nieuwe kans te krijgen in Brussel, maar het telefoontje kwam dan toch.

Het lijkt een zekerheid dat de transfer er zal komen, maar de onderhandelingen zijn nog lopende. AEK wil Vranjes - het moet zijn hoge loon kunnen betalen - gratis overnemen, maar daar wil Anderlecht dan weer niet van weten. 

De Belgische recordkampioen beseft dat de drie miljoen die ze destijds zelf aan AEK betaalden te hoog gegrepen is, maar toch wil paars-wit nog iets vangen voor de verdediger. Op basis van zijn marktwaarde denkt Anderlecht aan een bedrag rond één miljoen euro.

Back-up?

Bovendien staat paars-wit iets steviger in de schoenen. Vranjes zou de komende maanden zijn kans krijgen in het team van Frank Vercauteren en Vincent Kompany. Weliswaar als back-up, maar rond de onderhandelingstafel wordt dat uitgespeeld.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ AEK Athene
 
 
 
Reacties.