'Bale vertrekt niet bij Real Madrid uit wraak en zal de club nog 60 miljoen euro kosten'


Foto: © photonews 09 augustus 2020 20:58

Elke week lijkt het water tussen Gareth Bale en Real Madrid dieper te worden. Maar volgens ingewijden is Bale vastberaden om te blijven. Niet uit liefde voor de club, wel uit wraak.

Bale koos ervoor om voor het Champions League-duel tegen Manchester City niet af te reizen met de ploeg. Zidane bevestigde dat de Welshman weigerde mee te reizen aangezien hij toch zeker wist dat hij niet zou spelen. Maar dat is niet de reden waarom Bale uit is op wraak.

Wel omdat Bale vorige zomer een megadeal door zijn neus geboord zag door Real Madrid. Er was namelijk een deal met het Chinese Jiansu Suning dat Bale meer dan 1 miljoen euro per week aanbood. Madrid wou op het allerlaatste nippertje een betere transfersom ontvangen waardoor de Chinese club afhaakte.

Een ingewijde vertelt aan de Britse krant The Sun dat dat de reden is waarom Bale absoluut zijn contract wil uitdoen bij Real. "Hij zal zijn contract uitdoen bij Real tenzij hij ergens anders meer kan krijgen. Hij heeft het Real niet vergeven om zijn transfer naar China te dwarsbomen", klinkt het.

Bij Real Madrid krijgt Bale zo'n 30 miljoen per jaar. Hij heeft een contract van nog twee seizoenen.

Champions League \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.