Leko en Muscat zijn het eens: STVV - Antwerp was propagandamatch voor het Belgisch voetbal

14 september 2020 12:48

Vijf goals, veel spanning en bij momenten heel verzorgd voetbal: STVV - Antwerp was een zeer aangename match om volgen. Dat werd na de partij nog eens benadrukt door trainers Ivan Leko en Kevin Muscat.

"Ik heb een buitengewone match gezien", gaf Kevin Muscat aan na de 2-3 nederlaag. "De twee teams gingen vol voor de overwinning en probeerden dat te koppelen aan leuk voetbal. Ik voel me wel ziek dat we na deze prestatie niets rapen."

"We wilden voetbal spelen en zijn twee keer op voorsprong gekomen. De kansen om dat een derde keer te doen waren er, dus je kan niet zeggen dat we het niet geprobeerd hebben. Deze match geeft ons wel moed voor de toekomst", besloot de Australiër.

Leuke analyses

Ivan Leko wist dat hij tegen een voetballend elftal ging uitkomen. Hij gaf zelfs aan dat hij het leuk vond om de matchen van STVV te analyseren. "Ik kan het alleen maar eens zijn met mijn collega. We hadden ons neergelegd bij verdedigen na die rode kaart, maar dan lukt het ons toch nog met wat geluk. Ons harde werk wordt beloond!"

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ STVV
 
 
 
Reacties.