Ex-sensatie van Jupiler Pro League zoekt nieuwe club: kan Belgische tussenstop zijn carrière nieuw leven inblazen?


Foto: © photonews 21 september 2020 17:51

Het verging Hassane Bandé niet zo goed na de bekendmaking van zijn transfer naar Ajax. Sinds het begin van dit jaar komt hij eindelijk aan spelen toe bij FC Thun, maar toch zoekt hij naar een nieuwe werkgever.

Dat legde Hassane Bandé uit bij Ajax1. "Ik wil ergens spelen waar ik mezelf en mijn stijl kan laten zien. Een club waar gespeeld wordt zoals bij Ajax", aldus de Burkinees, die verhuurd wordt door Ajax.

"Er is op dit moment interesse van diverse clubs, maar Turkije wordt het niet. Ik weet nog niet waar ik dit seizoen ga spelen, daarover ben ik in gesprek met Ajax en ik wacht op het antwoord van de club", besloot hij.

Belgisch tussendoortje?

Eind 2017 was Bandé, nog steeds maar 21 jaar, een van de sensaties van de Jupiler Pro League. Na zijn overstap naar Ajax ging het hem minder goed af, vooral door een zware blessure. Misschien kan hij zijn carrière nieuw leven inblazen op huurbasis in België?

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Antwerp \\ Ajax \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ FC Thun \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.