Nieuwe testen Anderlecht: vijf spelers in quarantaine, Neerpede blijft deels gesloten

23 september 2020 12:14

Anderlecht heeft de resultaten van zijn nieuwe testronde ontvangen. Daarin geen nieuwe besmettingen, maar de spelers die eerder positief getest hebben, moeten wel in quarantaine blijven.

Peter Zulj en Timon Wellenreuther hebben maandag opnieuw positief getest en blijven in quarantaine, net als Verschaeren, Milic en Lawrence. Ook enkele leden van de staf moeten in quarantaine blijven. Vlap wordt morgen nog eens getest. Als die test negatief is, mag hij weer aansluiten bij de groep.

Daarnaast neemt Anderlecht nog steeds extra veiligheidsmaatregelen: 

  • Het gebouw in Neerpede is gesloten, buiten voor personen uit testcategorie 1, die zeer frequent worden getest. De A-kern en de U21 en hun essentiële medewerkers zijn de enigen die toegelaten zijn. De jeugd, de vrouwenploegen en hun medewerkers mogen enkel de trainingsvelden betreden en moeten hiervoor de aangewezen route volgen.

  • Het Lotto Park blijft deels open voor een deel van het personeel maar thuiswerk blijft de norm indien mogelijk. Het dragen van een masker is verplicht op alle sites en altijd. Uiteraard moeten ook de regels van social distancing en hygiëne van de handen gerespecteerd worden.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.