Robert Lewandowski met vier doelpunten cruciaal in nipte overwinning Bayern München

04 oktober 2020 21:19

Robert Lewandowski was nog maar eens enorm belangrijk voor Bayern München. De Poolse aanvaller scoorde deze avond vier doelpunten in een 4-3 overwinning tegen Hertha Berlijn. Het winnende doelpunt viel in de 93ste minuut.

Bayern München had iets recht te zetten na de nederlaag van het voorbije weekend tegen Hoffenheim. De Duitse kampioen begon uitstekend en kwam voor de rust 1-0 voor via Lewandowski. Net na de rust zorgde de Pool met zijn tweede van de avond voor de 2-0.

Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld, want Hertha kwam terug tot 2-2 via Cordoba en Cunha. Vijf minuten voor het einde was Lewandowski daar met zijn hattrick, maar nog was het niet gedaan, want Ngankam zorgde in minuut 88 voor de 3-3.

Een punt zat er echter niet in voor Hertha Berlijn, want in de 93ste minuut werd Lewandowski de held voor Bayern München met zijn vierde van de wedstrijd. Door deze 4-3 overwinning stijgt Bayern München naar de vierde plaats in het klassement.