Deinze boekt derde overwinning op rij in 1B en stijgt naar derde plaats in het klassement

04 oktober 2020 22:13

Deinze doet het de laatste weken uitstekend in 1B. Deze avond namen ze het op tegen Lierse Kempenzonen en Deinze won haar derde wedstrijd op rij. Het werd 2-1 en de drie doelpunten vielen in de eerste helft.

Deinze begon goed aan de wedstrijd en na een kwartier werd de thuisploeg al beloond met een doelpunt. Youssef Challouk opende de score: 1-0. Lang stond de voorsprong niet op het bord, want op het half uur was Scott Bitsindou daar met de 1-1.

Lierse Kempenzonen stond welgeteld drie minuten op gelijke hoogte, want daarna zette Michiel De Looze de 2-1 ruststand op het bord. In de tweede helft werd niet meer gescoord en dus boekte Deinze haar derde overwinning op rij.

Deinze staat dankzij deze 2-1 overwinning op een mooie derde plaats in het klassement met 9 op 15. Lierse Kempenzonen daalt door deze nederlaag één plek en staat nu op de vierde plaats met 7 op 18.