Derby van komend weekend beslissend voor Dury? De twijfels groeien


Foto: © photonews 26 oktober 2020 07:33

Een match onder controle hebben en dan op vijf minuten tijd ineens 3-0 in het krijt staan. Het overkwam Zulte Waregem in Oostende. Intussen wordt er steeds meer naar trainer Francky Dury gekeken binnen de club.

Dury leek lange tijd onaantastbaar, maar nu begint men achter zijn rug toch te morren blijkbaar. Volgens Het Nieuwsblad rijzen er twijfels en staat niet iedereen binnen de club nog achter hem. Hij zou te koppig zijn en te weinig communiceren met de mensen rond hem. 

Zo zou de wedstrijd tegen KV Kortrijk wel eens bepalend voor hem kunnen worden. De derby is voor veel supporters - die nu al morren - dé wedstrijd van het jaar. Als het daarin fout loopt, zouden ze bij Essevee misschien wel niet meer anders kunnen.

We moeten hier samen door

Dury zelf blijft strijdvaardig: "Ik heb me kwaad gemaakt tijdens de rust", gaf hij onder meer mee. "De manier waarop we die goals slikken? Dat heb je niet graag als coach."

"Na de pauze zeg ik een team dat wilde terugkeren, maar dat lukte niet. We moeten hier samen door, we zitten in de hoek waar de klappen vallen. We moeten nu rechtstaan."

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.