Verbod of geen verbod? 'Lukaku is van plan om wél naar België af te reizen'

09 november 2020 07:08

Komt hij of komt hij niet? Het begint stilaan op een soap te reizen. Volgens de Italiaanse media mag Romelu Lukaku niet naar België reizen om aan te sluiten bij de Rode Duivels, maar een officieel bericht is er nog niet. Internazionale FC zal er alvast géén haast bij maken;

We schreven gisteren al dat de spelers van onder meer Internazionale FC een verbod hebben om aan te sluiten bij hun nationale ploegen. De reden is een positieve coronatest van één van de ploegmaats. 

Maar Het Laatste Nieuws weet dat er nog steeds geen officieel verbod van de Italiaanse autoriteiten is uitgevaardigd. Met andere woorden: de onduidelijkheid is wederom troef. 

Romelu Lukaku was - ondanks zijn blessure - nooit van plan om niét naar Tubeke af te reizen. Integendeel: Big Rom is een fan van Lieven Maesschalck en gelooft dat zijn spieren deugd zullen hebben van de behandeling. 

Wachten, wachten, wachten,...

Ondertussen zet Inter er géén spoed achter om duidelijkheid te krijgen. Meer zelfs: de Italiaanse topclub wil liever dat de spelers in Milaan blijven en laat dat ook duidelijk merken aan de autoriteiten. Afwachten...

Manuel Gonzalez

Serie A \\ Inter Milaan \\ België
 
 
Reacties.