Na Jan Vertonghen ook Tottenham-spits slachtoffer van diefstal: ondertussen al derde getroffene van een gewapende overval bij Spurs

14 november 2020 07:42

De Range Rover van Tottenham-speler Harry Kane werd gestolen. Het is al de derde keer dat spelers van de Spurs het slachtoffer zijn van een overval. Afgelopen maanden gingen ook Dele Alli en Rode Duivel Jan Vertonghen hem voor.

Op camerabeelden zou te zien zijn hoe een auto verschillende keren voorbij de Range Rover van Harry Kane passeert. Vervolgens gebruikten de dieven eind oktober een elektronisch apparaat om de auto ter waarde van 80.000 euro te stelen meldt The Sun

Tottenham slachtoffer van gewapende overvallen

Harry Kane is dus al het derde slachtoffer van een gewapende overval bij Tottenham. Tijdens de lockdown vielen overvallers ook binnen bij Dele Alli. Er werden enkel wat horloges en juwelen gestolen, maar de middenvelder kreeg wel enkele rake klappen te verwerken. 

Ook Rode Duivel Jan Vertonghen ( inmiddels Benfica) werd tijdens zijn periode bij de Spurs ook slachtoffer van een gewapende overval. Op dat moment zat de verdediger niet thuis, maar op verplaatsing voor de Champions League. Zijn vrouw werd door de overvallers bedreigd met een mes. Ze stalen toen ook een ferme buit aan electronica.

Premier League \\ Tottenham \\ SL Benfica \\ België \\ Engeland
 
 
 
Reacties.