Seraing heeft geen tegenstander aan Club NXT en zet Union onder druk

04 december 2020 22:02

RFC Seraing had vanavond geen enkele moeite met Club NXT. Na negentig minuten wees het scorebord op Daknam 0-4 aan. De bezoekers komen in het klassement op op één punt van leider Union SG.

Eigenlijk was de wedstrijd na een halfuur al gespeeld. Doelpunten van Ablie Jallow, Georges Mikautadze en Amadou N'Diaye brachten de Luikenaren al héél vroeg in extase.

Op slag van rust werd er enkel extra zout in de blauw-zwarte wonde gestrooid. Formose Mendy had al een gele kaart achter zijn naam staan. Bij nummer twee mocht hij dan ook gaan douchen.

Op één punt van de leider

Seraing voetbalde de partij rustig uit, maar deed geen moeite om het spel te versnellen. In de absolute slotfase van de wedstrijd zorgde Abdelhafid Al Badaoui voor de 0-4-eindstand.