CEO van Dortmund is openhartig over toekomst van Haaland: "Het is duidelijk dat hij ons zal verlaten"

06 januari 2021 20:54

Erling Braut Haaland was hét fenomeen van 2020. De naam van de Noorse aanvaller werd dan ook gelinkt aan iedere Europese voetbalgrootmacht. Borussia Dortmund heeft er echter alle vertrouwen in dat hij deze zomer niet zal vertrekken.

Erling Braut Haaland heeft een contract tot medio 2024 bij Borussia Dortmund. Met andere woorden: Gelb und Schwarz zal één van de komende jaren sowieso de jackpot verdienen aan de Noorse aanvaller. 

Maar het zal deze zomer niet zijn. Nochtans hebben Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, PSG, Manchester City,... al een lijntje uitgeworpen. “Erling en zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, nvdr.) weten perfect wat ze aan ons hebben”, aldus Hans-Joachim Watzke.

Ik kan Haaland alleen maar de raad geven om een voorbeeld te nemen aan Robert Lewandowski - Hans-Joachim Watzke

“Ik kan hem alleen maar de raad geven om een voorbeeld te nemen aan Robert Lewandowski”, gaat de CEO van Dortmund verder in Kicker. “Hij gaf zelf al aan dat hij ons een speler van absolute wereldklasse wil worden. En dat gaat niet op één seizoen.”

Toch beseft Watzke als geen ander dat het Signal Iduna Park geen eindstation is voor Haaland. “Het is duidelijk dat hij ons zal verlaten voor een nog grotere club. Maar hij moet eerst nog stappen zetten. Ik geef een voorbeeld: om naar Real Madrid te gaan moet je absolute top zijn.”

Bundesliga \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.