Rondje op de Europese velden: City plaats zich op Old Trafford voor bekerfinale, terwijl Juventus zichzelf terug in titelstrijd knokt

06 januari 2021 22:54

KRC Genk won vanavond met 1-4 bij Eupen, maar ook elders in Europa werd er duchtig gevoetbald. We zetten de voornaamste wedstrijden op een rijtje.

Manchester United 0 - 2 Manchester City

Kevin De Bruyne en Manchester City wonnen vanavond niet alleen een Manchester Derby op Old Trafford, maar plaatsen zich ook meteen voor de finale van de League Cup. Voor de volledigheid: in de eindstrijd wacht Tottenham Hotspur. 

Athletic Bilbao 2 - 3 FC Barcelona

Een nieuw jaar, een nieuwe start? FC Barcelona kwam vanavond eindelijk nog eens aan voetballen toe. Lionel Messi schudde alle kritiek van de laatste weken van zich af met twee doelpunten. Barça klimt door deze overwinning naar de derde plaats. 

AC Milan 1 - 3 Juventus 

Juventus heeft vanavond haar laatste kans gegrepen. De Oude Dame won met 1-3 op het veld van AC Milan en komt zo - met een wedstrijd minder gespeeld nota bene - tot op zeven punten van de leider.

Premier League \\ Serie A \\ Primera Division \\ Manchester United \\ AC Milan \\ Juventus \\ Athletic de Bilbao \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.