Geen negatief record voor Schalke 04 dankzij hattrick Hoppe, Leverkusen raakt niet voorbij Werder Bremen

09 januari 2021 17:36

Schalke 04 kon al 30 wedstrijden op rij niet meer winnen in de Bundesliga, maar daar hebben ze deze middag verandering in gebracht. Ze haalden het met zware 4-0 cijfers van Hoffenheim.

Als Schalke 04 ook deze match niet had kunnen winnen hadden ze een negatief record te pakken in de Bundesliga met 31 wedstrijden zonder zege. Zover kwam het echter niet en dat hebben ze vooral aan Hoppe te danken. 

De 19-jarige Amerikaan maakte indruk en scoorde een hattrick voor de thuisploeg. Harit kon uiteindelijk de 4-0 eindstand vastleggen. Benito Raman moest tevreden zijn met een invalbeurt van 20 minuten. 

Andere wedstrijden

Daarnaast werden ook nog vier andere wedstrijden afgewerkt in de Bundesliga deze middag. Zo haalde Freiburg het met duidelijke 5-0 cijfers van 1.FC Köln, speelde Leverkusen 1-1 gelijk tegen Werder Bremen en geraakte niet voorbij 1.FC Union Berlin (2-2). Eintracht Frankfurt won dan weer met 0-2 op het veld van Mainz. 

Bundesliga \\ Werder Bremen \\ FC Schalke 04 \\ VfL Wolfsburg \\ Bayer Leverkusen \\ Union Berlin \\ Freiburg \\ 1. FC Köln \\ Eintracht Frankfurt \\ 1899 Hoffenheim
 
 
 
Reacties.