Slecht nieuws voor Waasland-Beveren: Jackers mist duel tegen Beerschot

02 maart 2021 22:03

Na de coronazorgen heeft Waasland-Beveren nog een ander probleem. Nordin Jackers geraakt niet klaar voor het duel tegen Beerschot.

Afgelopen week testte één medewerker van Waasland-Beveren positief op het coronavirus. De medewerker ging meteen in quarantaine. De sportieve leiding besliste nadien om zaterdag voor de wedstrijd een hertesting in te plannen. Zondagochtend raakte bekend dat uit die tweede test ook één speler positief testte.

Ook maandag werd opnieuw getest, deze middag stroomden de resultaten binnen. De ene speler die reeds positief testte zaterdag, kreeg opnieuw een positief resultaat. De andere spelers en stafleden testten allen negatief. Zowel vandaag als morgen staan nieuwe tests van de Pro League ingepland. Alle medewerkers werken nog steeds van thuis uit waar mogelijk.

Nordin Jackers (quadriceps) revalideert, de wedstrijd van zaterdag lijkt te vroeg te komen. Ook Alessandro Albanese (buikspieren), Joe Efford (adductor) en Andreas Wiegel (teen) trainen individueel. Aboubakary Koita sluit morgen opnieuw aan op training na de geboorte van zijn zoontje.

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ SK Beveren
 
 
Reacties.