62' Malinwa begon goed aan tweede helft, maar Thorstvedt -alweer hij- maakt er 3-0 van

04 maart 2021 17:40

KRC Genk en KV Mechelen strijden vanavond in de Luminus Arena voor een plaatsje bij de laatste vier in de Croky Cup. Bij de Limburgers is de rust na de zege in Charleroi voor even teruggekeerd, maar een bekeruitschakeling is geen optie. Evident wordt dat niet, want Malinwa is in goede doen.

De opluchting bij Van den Brom en co was immens na de zege in Charleroi. Een nieuwe dreun kunnen ze echter missen als de pest in Limburg. Dit zijn de 21 namen die KRC Genk donderdagavond naar de halve finale van de Croky Cup moeten trappen.

Malinwa verloor afgelopen weekend voor het eerst in negen wedstrijden, al kreeg de ploeg van Wouter Vrancken complimenten voor het geleverde spel op bezoek bij KV Oostende. Donderdag kan Malinwa het seizoen nog extra glans geven. 

KV Mechelen won in 2019 als tweedeklasser de Croky Cup, vorig seizoen werden ze uitgesloten. Malinwa won in eigen huis met 2-0 van RWDM. In de vorige ronde was een doelpunt van Rob Schoofs voldoende voor een zege op het Kiel. KRC Genk klopte in de achtste finale STVV dankzij een late treffer van Paul Onuachu. Een ronde eerder moest amateurclub THES Sport forfait geven.

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Nicolas Laforge en is hier live te volgen vanaf 18:00u. In de competitie won KRC Genk half september met 3-1 van Malinwa, eind januari werd het 0-0 Achter de Kazerne.

Zet Van den Brom zich weer wat steviger in het zadel? Een zege van KRC Genk levert je bij BetFIRST liefst twee keer je inzet op.

Beker van België \\ KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.