Zien we Zlatan deze zomer op het EK? "Ibrahimovic maakt comeback als Zweeds international"

06 maart 2021 11:59

Zlatan Ibrahimovic keert uiteindelijk dan toch terug bij het Zweeds nationaal elftal. De ondertussen al 39-jarige spits wordt deze maand nog opgeroepen. Zien we Zlatan binnenkort terug schitteren op het EK?

De Zweedse media, waaronder Fotboll Direkt zijn zeker van hun stuk. Ibrahimovic zal binnenkort weer te zien zijn in het shirt van de nationale ploeg. 

De AC Milan-spits zette in 2016 een punt achter zijn carrière als international maar er deden sindsdien regelmatig geruchten de ronde dat de superster zou denken aan een comeback bij Zweden.

Dat is nu dus het geval. Ibra zal nog deze maand opgeroepen worden voor de WK-kwalificatieduels met Georgië en Kosovo, op 25 en 28 maart. Op 31 maart speelt Zweden een oefeninterland tegen Estland. Het is wachten tot 16 maart wanneer de selectie officieel bekendgemaakt wordt maar het zou sterk zijn mocht Ibrahimovic daar niet bijzitten als hij fit blijft.

EK

De comeback van Zlatan bij het nationale elftal komt er misschien ook niet geheel toevallig vlak voor het EK van deze zomer. Kan "Ibracadabra" nog een keer schitteren op een groot toernooi? 

Sam Milde

Serie A \\ AC Milan \\ Zweden \\ Hellas Verona
 
 
Reacties.