25' Ito knalt de 2-0 snoeihard tegen de touwen


Foto: © photonews 07 maart 2021 19:51

KRC Genk heeft er een goede week opzitten. Dankzij de zeges tegen Charleroi en KV Mechelen tankten de jongens van John van den Brom het nodige vertrouwen. In die optiek lijkt een thuiszege tegen staartploeg Cercle Brugge evident, al liet de Vereniging al fraaie dingen zien de voorbije weken.

Afgelopen donderdag speelde KRC Genk haar beste wedstrijd sinds lang. Trainer John van den Brom bestempelde het eerste bedrijf als 'de beste helft van het seizoen'. De Nederlander selecteerde 22 namen voor het duel tegen Cercle. De 19-jarige Matisse Didden is er voor het eerst bij.

Cercle Brugge behaalde een zeven op negen, met onder meer zeges tegen Waasland-Beveren en Moeskroen, twee concurrenten.  Yves Vanderhaeghe heeft niets te verliezen op bezoek bij KRC Genk en rekent op Ugbo en Denkey, die de laatste weken indruk maakt, voor de flitsen.

In het Jan Breydelstadion had KRC Genk eerder dit seizoen geen kind aan Cercle Brugge. De wedstrijd eindigde op 1-5, onder meer dankzij twee doelpunten van Paul Onuachu.

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Alexandre Boucaut en is live te volgen op voetbalkrant.com.

Geloof jij in een groen-zwarte stunt? Een gokje van tien euro op een overwinning van Cercle levert je bij betFIRST liefst 43 euro op!

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.