Onur Kaya versierde ondanks moeilijk seizoen een contractverlenging bij KV Mechelen: "Al ben ik uiteraard niet tevreden met mijn rol als bankzitter"

07 maart 2021 17:35

Het is een moeilijk seizoen voor Onur Kaya bij KV Mechelen. De Brusselaar kwam op de bank terecht en moest zich tevredenstellen met een rol als invaller. Dankzij de juiste mentaliteit en motivatie versierde hij vorige week een contractverlenging tot 2022.

Het zag er zelfs even naar uit dat zijn contract in het AFAS Stadion niet verlengd zou worden, maar zijn harde werk was dus ook de technische staf en het bestuur niet ontgaan: “De coach wou me houden, en ik wil ook graag blijven. Het klopt dat ik financieel moest inleveren, maar het zijn nu ook moeilijke tijden voor de club. Als ik ergens anders meer had kunnen verdienen, dan nog zou ik niet vertrokken zijn”, vertelde Kaya aan Het Laatste Nieuws.

De 34-jarige middenvelder zit al aan 84 wedstrijden voor KV, daarin was hij goed voor 4 doelpunten en 19 assists. Daarnaast heeft hij met de titel in 1B en de bekerwinst ook heel wat eremetaal achter zijn naam geschreven.

Het was dus een enorme teleurstelling voor Onur Kaya nadat hij naar de bank werd verwezen, dit seizoen startte hij nauwelijks 5 wedstrijden in de basis. Toch toonde hij zich zowel op de trainingen als in de wedstrijden gretig: “Misschien dachten mensen dat ik de boel zou verzieken omdat ik niet mocht spelen, maar zo zit ik niet in elkaar. Al ben ik uiteraard niet tevreden met mijn rol als bankzitter. Als dat wel zo is, dan stop je er beter mee. Ook al mag ik amper vijf minuten invallen, ik zal altijd alles geven. Ik heb veel respect voor de club."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.