Steven Gerrard als trainer naar Liverpool? "Ben ik daar ooit goed genoeg voor?"

10 maart 2021 06:48

Steven Gerrard pakte afgelopen weekend met de Rangers de titel in Schotland. Rangers klopte dit jaar zowel Standard als Antwerp in de Europa League.

Liverpool is in de Premier League in de klassering in vrije val. De troepen van Klopp staan slechts achtste, na onder andere zes thuisnederlagen op rij.

In Britse media wordt al druk gespeculeerd over een vervanger, maar daar denken ze bij Liverpool nog niet aan. De naam van oud-boegbeeld Steven Gerrard komt dan ook geregeld ter sprake.

"Ik hou van Klopp", zei Gerrard. "De fans willen mij op dit moment niet aan het hoofd van het team, zij wensen dat Klopp doorgaat, en daar sta ik helemaal achter. We zouden hier zelfs niet over moeten praten, want het is een van de beste trainers die er zijn. Ik hoop dat hij nog enkele jaren blijft."

Toch zou Gerrard graag trainer van Liverpool worden. Ooit. "Natuurlijk is Liverpool mijn club en is het een droom om er ooit coach te worden, maar nu nog niet. Wie zegt dat ik daar ooit goed genoeg voor ben? Op dit moment moeten we in de eerste plaats Jürgen respecteren.”

Johan Walckiers

Premier League \\ Champions League \\ Europa League \\ Liverpool FC \\ Rangers FC
 
 
Reacties.