Wordt deze voormalige ploegmaat de assistent van Gerrard bij Liverpool? "Ik zie mezelf als een trainer, maar dit is één van de uitzonderingen"

11 maart 2021 19:49

De machtsovername bij Liverpool FC krijgt steeds meer vorm. Jürgen Klopp lijkt na dit seizoen geslachtofferd te worden voor de tegenvallende resultaten. De nieuwe technische staf lekt stilaan uit.

Liverpool FC wil Steven Gerrard - het clubicoon is momenteel aan de slag bij Rangers FC - aan het roer van the Reds zien staan. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Een gerucht lijkt dit al niet meer te zijn. Dirk Kuyt wordt namelijk nadrukkelijk genoemd als assistent van zijn voormalige ploeggenoot bij Liverpool.

Ik zou het alvast fantastisch vinden als Steven Gerrard de nieuwe coach van Liverpool FC wordt - Dirk Kuyt

“Ik zou het alvast fantastisch vinden als Gerrard de nieuwe coach wordt”, is Kuyt dolenthousiast bij Ziggo Sport. “Hij is een kind van het huis die z’n hele leven voor Liverpool heeft gespeeld.”

Zelf ziet de Nederlander een avontuur als T1 op Anfield Road ook zitten. “In principe zie ik mezelf als hoofdtrainer, maar er zijn uitzonderingen. En dit is er zo eentje van.”
 

Johan Walckiers

Europa League \\ Rangers FC
 
 
Reacties.