KSC Lokeren-Temse versterkt zich met speler van Anderlecht

26 maart 2021 20:12

KSC Lokeren-Temse kondigde eerder dan wel aan dat de kern "in principe" definitief was, maar als er zich een opportuniteit aandient, dan wil de club die graag grijpen. Zo komt Bram Van Laere over van de Beloften van Anderlecht.

Lokeren-Temse kondigde vandaag een nieuwe aanwinst aan namelijk Bram Van Laere uit de jeugdopleiding van Anderlecht. Bram Van Laere werd vorige maand 19. De Hammenaar kreeg een belangrijk deel van zijn opleiding bij Sporting Lokeren, tot hij als 16-jarige werd opgepikt door RSC Anderlecht, waar hij bij de U17, U18 en dit jaar bij de Beloften trainde en speelde. Hij was ook jeugdinternational bij U15, U16 en U17. Hij was er ook bij toen Anderlecht de prestigieuze wedstrijd speelde tegen Barcelona, als teamgenoot van onder andere Doku, Sardella en andere toptalenten van Anderlecht. Sinds de winterstop was hij aan de slag bij Waasland-Beveren op uitleenbasis.

Hij is in eerste instantie een centrale middenvelder, positie 8 bij voorkeur, al kan hij eventueel ook als rechtsachter zijn streng trekken. De student integrale veiligheid vindt bij Lokeren-Temse zijn oud-coach Geert Dirinck terug met wie hij in het verleden al intensief samenwerkte.

Bart De Vré

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga A \\ Anderlecht \\ Lokeren-Temse
 
 
Reacties.