Boekt Paris Saint-Germain bij Man City elfde uitzege op rij?


Foto: © photonews 04 mei 2021 11:00

Manchester City en Paris Saint-Germain strijden dinsdagavond om een plek in de Champions League-finale. The Citizens liggen op koers voor de eindstrijd in Istanbul na de 1-2 zege in de heenwedstrijd. Maakt de ploeg van Pep Guardiola het af in de return of verrassen de Fransen?

Wint Paris SG elfde uitduel op rij?

Paris Saint-Germain kan rekenen op geweldige statistieken, want de nummer twee van Frankrijk heeft namelijk tien opeenvolgende uitwedstrijden gewonnen. De laatste uitnederlaag dateert van 31 januari 2021. De ploeg van Mauricio Pochettino verloor destijds met 3-2 op bezoek bij FC Lorient. Wint Paris Saint-Germain van Manchester City?

Weer drie treffers voor de Parijzenaars?

Paris Saint-Germain heeft dinsdagavond een wonder nodig. De Parijzenaren moeten minimaal twee keer scoren in Engeland. De ploeg van Pochettino heeft desondanks in de laatste vijf uitduels telkens drie of meer doelpunten gemaakt, waaronder drie treffers op bezoek bij Bayern München. Scoort Paris Saint-Germain drie keer tegen Manchester City?

Riyad Mahrez weer uitblinker?

Riyad Mahrez doet het de laatste tijd uitstekend in de Champions League. De 30-jarige buitenspeler maakte twee doelpunten in de afgelopen twee Europese wedstrijden. Opvallend genoeg waren die twee goals pas zijn eerste treffers in de Champions League dit seizoen. Scoort Riyad Mahrez ook tegen Paris Saint-Germain?

Enkele bettips

Paris Saint-Germain wint van Manchester City (notering van 4.65)

Paris Saint-Germain scoort drie keer tegen Manchester City (notering van 8.75)

Riyad Mahrez scoort tegen Paris Saint-Germain (notering van 2.70)

Champions League \\ Manchester City \\ PSG
 
 
 
Reacties.