šŸŽ„ Bekijk de zeven doelpunten van KV Mechelen in eerste oefenmatch: vooral De Camargo vond vlot de weg naar doel

27 juni 2021 10:23

Ook KV Mechelen heeft zijn eerste oefenmatch afgewerkt. Het maakte meteen zeven doelpunten bij een bezoek aan amateurclub Tempo Overijse. Igor de Camargo liet zien dat hij het scoren nog altijd niet verleerd is en was dus niet de enige.

Waarin De Camargo wel verschilde van de andere doelpuntenmakers van Malinwa: hij was de enige die tweemaal de netten deed trillen. Op social media zijn al de doelpunten van KV Mechelen te bekijken in een filmpje van een minuutje. Zo zijn de supporters die de match niet zagen snel weer bij.

De Camargo vond dus tweemaal de weg naar doel. Andere doelpuntenmakers waren Engvall, Kaya, De Bie, Hairemans en Schoofs. Op het einde lukte Dehond wel nog een eerredder voor Overijse, zodat de wedstrijd eindigde op 1-7.

De ruime score mag niet verbazen gezien er verscheidene reeksen tussen de niveaus van beide clubs zitten, Overijse is immers een derde amateurklasser. Het is wel meteen een opmerkelijk verschil met vorig seizoen voor KVM, dat toen een voorbereiding afwerkte waarin het slechts 1 keer scoorde.

Kevin Vanbuggenhout

Tempo Overijse \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.