Tijd voor oefenduels: Club Brugge, Racing Genk, STVV en Beerschot aan de winnende kant

07 juli 2021 21:50

In volle voorbereiding zijn er elke dag wel oefenduels. Hieronder vind je een overzicht van deze van vandaag.

Racing Genk wint vlot van Eupen

Racing Genk heeft zijn oefenwedstrijd tegen Eupen vlotjes gewonnen: 2-0.  Nemeth verzilverde een assist van Limbombe en kapitein Heynen legde nog voor het uur de eindstand vast vanaf de stip.

Standard slikt in slot nog gelijkmaker

Standard heeft gelijkgespeeld tegen de Franse eersteklasser Lens. De Luikenaars kwamen halfweg de 1e helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Muleka. Dat leek lange tijd te volstaan voor de overwinning, maar het venijn zat in de staart voor de Rouches. In de slotminuut maakte Camara nog gelijk voor Lens.

Beerschot wint van degradant

Het duurde erg lang voor Beerschot de ban kon breken. Tien minuten voor tijd zette Suzuki Beerschot verdiend op voorsprong na een assist van Pietermaat. In de slotminuut verdubbelde Coulibaly nog de score. Zo werd het 2-0.

Perez aan het kanon bij Club Brugge

Zulte Waregem kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij Jelle Vossen. Club Brugge kon pas na de rust reageren. Halfweg de 2e helft zette Badji Perez op weg naar de gelijkmaker. Diezelfde Perez kopte tien minuten voor tijd ook de 2-1 binnen.