Engeland-aanvoerder Harry Kane veert recht na verloren finale: "Dit is nog niet het einde"

12 juli 2021 18:20

Teleurstelling alom bij Engeland. Ondanks een vlijmscherpe start zijn ze er niet in geslaagd om de EK-overwinning in eigen huis te vieren. De Italianen namen in een beklijvende strafschoppenserie de bovenhand. Harry Kane heeft dus opnieuw geen prijs beet, maar laat van zich horen.

Het werd niet de finale van de 27-jarige aanvoerder. De spits van Tottenham Hotspur begon aarzelend aan het toernooi en werd zelfs bedolven onder kritiek. Na de groepsfases veerde Kane opnieuw recht en kwam hij zelfs even in aanmerking voor de topschutterstitel, maar de twee nodige doelpunten bleven uit.

Vooral het mislopen van de beker zal nog een tijd door zijn gedachten blijven spoken: “Afgelopen nacht deed pijn. Het zal nog lang pijn doen”, verklaart de spits op sociale media.

Toch richt Harry Kane zich positief tot de natie: “We hebben zoveel obstakels overwonnen en zijn uiteindelijk zo ver gekomen. Dit is niet het einde. We winnen samen en verliezen samen. Nu zullen we samen hergroeperen voor de wereldbeker. Bedankt voor al jullie steun."

Seppe Frans

Italië \\ Engeland
 
 
Reacties.