Aimé Antheunis ziet het nog gebeuren: "Dat zou spijtig zijn voor Brugge en de competitie"

24 juli 2021 10:19

Aimé Antheunis is terug van eventjes weggeweest. Hij hoopt voor Club Brugge dat ze geen pionnen meer verliezen op de transfermarkt, in het bijzonder Clinton Mata.

De 77-jarige ex-trainer lag door corona een half jaar in het ziekenhuis, waarvan zelfs zes weken in coma. Maar nu is hij helemaal terug om het Belgische voetbal in de gaten te houden.

Bij Club Brugge ziet hij één iemand ongelofelijk uitblinken. “Het was het EK van de wingbacks, maar heb je Mata gezien in de Supercup? Als ik de man van het geld van Real Madrid of Barcelona ben en ik zie Mata spelen, dan vraag ik direct wat dat kost. Godverdomme, is dat een sterke beer!”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Blauwzwart is volgens Antheunis hoe dan ook de grote titelkandidaat. “En het is natuurlijke kracht, niet van in het krachthonk te zitten. Je mag niet vergeten: een goeie Vanaken komt terug, een goeie Vormer ook. En ze hebben Mignolet. Maar het zou spijtig zijn voor Brugge én voor de competitie als ze Mata zouden kwijtspelen. Speel maar eens tegen hem hé. Brugge is voor mij weer favoriet, maar ik verwacht wel dat ze nog een scorende spits halen.”

Bjorn Vandenabeele

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Eupen
 
 
Reacties.