Waasland-Beveren kan in oefenduel geen afstand nemen van Eerste nationaler

30 juli 2021 21:25

In 1A zijn ze dit weekend al toe aan speeldag twee, binnen twee weken rolt de bal ook in 1B.

Voor Waasland-Beveren is het de eerste keer sinds het seizoen 2011/2012 dat ze in tweede klasse (nu 1B) zullen aantreden.

In een oefenduel tegen Dessel Sport (Eerste Nationale) kon Waasland-Beveren geen afstand nemen van de lager gerangschikte ploeg. Waasland-Beveren startte met enkele spelers die ook vorig seizoen regelmatig startten en kwam na een kwartier op voorsprong via Maderner.

Een kwartier in de tweede helft scorde Jordy Mathei de 1-1 voor de thuisploeg, waarna zowel Waasland-Beveren als Dessel Sport alle spelers wisselden in de 70e minuut. Verder werden er in die tweede helft niet veel kansen meer bij elkaar gevoetbald.