Officieel: Schotse eersteklasser vist Belgische jeugdinternational op

29 augustus 2021 15:15

Kent u Stephane Omeonga nog? De ondertussen 25-jarige middenvelder begon als veelbelovend talent in Anderlecht maar zat de voorbije maanden zonder club.

Enkele jaren geleden mocht Omeonga zich zelfs belofte-international noemen, in totaal verzamelde hij 8 caps voor de 21-ploeg van de Rode Duivels. Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft hij al heel wat watertjes doorzwommen: Genoa, Hibernian, Cercle Brugge en tot slot Pescara. Bij de Italiaanse club liep zijn contract ten einde en zat hij sinds eind mei zonder werkgever.

Tot nu want Schotse eersteklasser Livingston FC heeft de Belg een contract gegeven. Bij Livingston weten ze nog goed wie Omeonga is aangezien hij tegen hen gespeeld heeft toen de Belg bij Hibernian speelde. Omeonga heeft een contract voor 2 seizoenen getekend.

"Ik heb zijn entourage meermaals gecontacteerd maar er waren nog wat onenigheden omtrent zijn salaris. Hij heeft laten zien dat hij heel graag voor Livingston zou spelen, we kijken ernaar uit om hem aan het werk te zien en zijn ervan overtuigd dat hij de selectie een boost zal geven", klinkt het bij manager David Martindale

Jelle Heyman

Livingston
 
 
Reacties.