"Iedereen vloog rond de nek van Cristiano Ronaldo, maar gaan de spelers van PSG extra meters lopen voor Messi?"

21 september 2021 21:51

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo maakten afgelopen mercato beiden een transfer naar een nieuwe club. De Portugees maakte een vliegende start, terwijl de motor van de Argentijn lijkt te sputteren. Is daar een reden voor?

Cristiano Ronaldo trof al vier keer raak in evenveel wedstrijden bij Manchester United, terwijl Lionel Messi - momenteel kampt hij zelfs met een knieblessure - nog wacht om te juichen in het shirt van de Franse grootmacht. 

“Ik heb vooral gezien dat alle spelers van Manchester United zich dubbel willen plooien voor Ronaldo”, merkt Wim De Coninck op bij Sporza. “Zijn eerste doelpunten was een simpele binnentikker, maar iedereen vloog rond zijn nek. Zijn ploegmaats weten dat ze CR7 nodig hebben om prijzen te pakken.”

De ploegmaats bij Manchester United weten dat ze Cristiano Ronaldo nodig hebben om prijzen te pakken - Wim De Coninck

En net dat is volgens de voormalige doelman hét verschil met Messi bij PSG. “Neymar en Kylian Mbappé hebben ongetwijfeld het gevoel dat ze de evenknie van De Vlo zijn. Gaan zij zich dubbel plooien voor Messi? Zijn zij  bereid om die extra meters te maken zoals alle spelers van FC Barcelona dat wel deden?”
 

Manuel Gonzalez

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester United \\ PSG
 
 
Reacties.