Rondje Champions League: Messi opent rekening met winst tegen Manchester City, Real Madrid in eigen huis onderuit tegen Moldavische landskampioen

28 september 2021 22:57

Club Brugge won vanavond op het veld van RB Leipzig, maar ook op andere Europese velden stonden er enkele interessante wedstrijden op het programma. Een overzicht.

PSG 2 - 0 Manchester City

PSG won vanavond het duel tussen dé topfavorieten voor eindwinst met 2-0. Idrissa Gueye zette de Parijzenaren op rozen met een vroeg doelpunt, Lionel Messi zorgde voor de kers op de taart. Kevin De Bruyne kon zijn stempel niet drukken en ontsnapte zelfs aan een rode kaart.

Real Madrid 1 - 2 FC Sheriff

Eden Hazard kreeg nog eens de kans bij Real Madrid, maar de Rode Duivel liet zich allerminst opmerken. Meer zelfs: De Koninklijke ging in het eigen Estadio Santiago Bernabeu zelfs onderuit tegen de Moldavische landskampioen.

AFC Ajax 2 - 0 Besiktas JK

De Ajacieden wonnen vanavond in de eigen Johan Cruijff ArenA en beginnen zo met een perfect rapport aan de Champions League. Steven Berghuis en Sebastian Haller waren de doelpuntenmakers van dienst. De bezoekende supporters lieten zich dan weer van hun mindere kant zien.

Overige wedstrijden:

AC Milan 1 - 2 Atlético Madrid
FC Porto 1 - 5 Liverpool FC
Borussia Dortmund 1 - 0 Sporting CP
Shakhtar Donetsk 0 - 0 Inter Milano FC

 

Johan Walckiers

Champions League \\ Ajax \\ Manchester City \\ PSG \\ Besiktas \\ Real Madrid \\ Sheriff Tiraspol
 
 
Reacties.