De Ketelaere trots op eerste doelpunt: "Als je stress krijgt, ga je zeker niet scoren"


Foto: © photonews 10 oktober 2021 17:42

Charles De Ketelaere maakte zijn eerste doelpunt voor de Rode Duivels. Dat maakt hem trots maar de aanvaller is ambitieus en had liever de Nations League gewonnen.

De Ketelaere blikte nog eens terug op zijn eerste doelpunt in het shirt van de Rode Duivels. "Dat moet je doen als je wil scoren, als je stress krijgt, ga je zeker niet scoren, je moet kalm blijven, ik zag zijn benen openstaan en dan moet je er gewoon voor gaan."

Zijn doelpunt maakt hem blij toch had hij het liever anders gezien. "Ik ben wel heel blij, heb wel nog geen tijd gehad om er bij stil te staan. Ik ben blij om te scoren en om minuten te maken maar toch had ik liever de Nations League gewonnen. Ik sta op dit moment niet te springen van geluk maar ben wel blij met mijn prestatie."

"Ik wou mezelf laten zien en niet er gewoon bijlopen. Het is zonde van de 2-0 waardoor winnen nog moeilijk werd, maar ik ben blij dat ik mocht invallen. Zo kreeg ik de kans om me te tonen. Natuurlijk hoop je op een basisplaats als er een aantal spelers ontbreken maar nu moet ik bij Club tonen dat ik meer minuten verdien bij De Rode Duivels."
 

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ België \\ Italië
 
 
 
Reacties.