Rangers heeft opvolger van Steven Gerrard bijna binnen


Foto: © photonews 17 november 2021 22:45

Giovanni van Bronckhorst staat op het punt om de nieuwe manager te worden van Rangers. Hij zal er Steven Gerrard opvolgen.

Steven Gerrard verliet vorige week Rangers om terug te keren naar de Premier League. De Liverpoollegende koos voor een avontuur als trainer van het ambitieuze Aston Villa en liet de Rangers achter. De Schotse ploeg die op de eerste plek staat in de competitie met vier punten voorsprong op Celtic lijkt nu de geschikte vervanger gevonden te hebben, namelijk Gio van Bronckhorst. Sinds enkele dagen wordt van Bronckhorst genoemd bij Rangers, maar nu lijkt de deal echt niet meer veraf.

De 46-jarige Nederlander deed eerst ervaring op bij Jong Feyenoord als trainer. Tussen 2015 en 2019 was hij onafgebroken aan het werk met Feyenoord zelf. Hij won de titel, twee bekers en twee supercups met de Rotterdammers. Daarna ging hij naar het Chinese Guangzhou City. Dat avontuur stopte voor hem al na amper elf maanden. Nu zou van Bronckhorst dus aan zijn derde grote opdracht beginnen als coach. Als speler speelde hij ooit zelf voor de Rangers, maar ook voor onder andere Arsenal en Barcelona. 

Redactie

Europa League \\ Rangers FC
 
 
 
Reacties.