Barcelona heeft zijn eerste wintertransfer bijna beet


Foto: © photonews 26 november 2021 21:18

Barcelona richt zijn pijlen de komende winterse transferperiode als eerst op Ferran Torres. De Catalanen hebben afgelopen dinsdag een persoonlijk akkoord bereikt met de 21-jarige rechteraanvaller van Manchester City, zo weten Marca en Mundo Deportivo.

Barça is dringend op zoek naar aanvallende versterkingen en werd de voorbije maanden aan talloze namen gekoppeld. De naam van Ferran komt daarbij als een verrassing, omdat de vleugelspits niet of nauwelijks werd genoemd. De Spanjaard ziet het zitten om naar Barcelona te verkassen en heeft een principeakkoord bereikt met Mateu Alemany. De technisch directeur van Barça was deze week in Manchester om te spreken over een overgang.

Op dit moment is Ferran nog herstellende van een botbreuk in zijn rechtervoet, die hij begin oktober opliep in de halve finale van de Nations League. Hij werd in de zomer van 2020 door City weggehaald bij Valencia, dat een vast bedrag van 25 miljoen euro ontving. Daarbovenop werden voorwaarden voor bonussen afgesproken, die volgens Marca nog niet zijn behaald. Ferran staat op 43 duels voor City, waarin hij 16 goals en 2 assists maakte.

Bart De Vré

Premier League \\ Primera Division \\ Manchester City \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.