Ibrahimovic is duidelijk over Lukaku: "hij denkt dat hij een kampioen is, maar ik groeide op in de getto van Malmö"

01 december 2021 16:18

Vorig jaar had Zlatan Ibrahimovic een pittige aanvaring met onze landgenoot Romelu Lukaku in de Milanese derby. De Zweedse spits praat daar nu over in een interview.

Vorig seizoen ontaarde de Milanese derby door een aanvaring tussen de Zweed van AC Milan, Zlatan Ibrahimovic en onze landgenoot die toen bij Inter Milaan speelde, Romelu Lukaku.  “Ga naar je moeder en doe je voodoo shit, kleine ezel”, riep Zlatan naar Lukaku, die hierdoor natuurlijk op zijn tenen getrapt was. In een interview met Corriere della Sera blikt de Zweed terug op het incident. 

“Lukaku begon eerst te mekkeren tegen Romagnoli en daarna tegen Alexis Saelemaekers. Ik kwam ertussen om mijn ploegmakkers te verdedigen, waarna hij mij persoonlijk aanviel. Ik was geshockeerd want we waren ooit teamgenoten bij Manchester United”, schetste Ibrahimovic de situatie. 

Als iemand mij wild aanvalt, dan zet ik hem op z’n plek

Dat je niet moet sollen met Zlatan Ibrahimovic maakte hij daarna ook duidelijk. "Lukaku heeft een groot ego, hij denkt dat hij een kampioen is en hij is heel sterk. Maar ik groeide op in de getto van Malmö. Als iemand mij wild aanvalt, dan zet ik hem op z’n plek. En dus raakte ik hem op een gevoelige plek, de rituelen van zijn moeder. Waarna hij de controle verloor”, sprak de ervaren spits. "Met Romelu zelf heb ik ook nog een eitje te pellen. Ik hoop hem snel weer te ontmoeten. Dit moet uitgevochten worden op het veld. Ik haat trouwens niemand, al zeker Lukaku niet", besloot hij.

Jelle Ruts

Serie A \\ AC Milan \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.